Gminny Ośrodek Sportu i Rekreacji we Frysztaku
38-130 Frysztak, ul. Sportowa 30, woj. podkarpackie
tel./fax (17) 27 77 111, (17) 27 77 900
NIP: 819-12-59-924 REGON: 001350570
Nr konta: 20916810275505927120000001

MARATON FITNESS 2018

NOCLEGI FRYSZTAK - ZAPRASZAMY NA WYPOCZYNEK (procedury COViD-19)


Szanowni Państwo !
Baza noclegowa Gminnego Ośrodka Sportu i Rekreacji we Frysztaku to doskonałe rozwiązanie w wyborze miejsca na wypoczynek lub dla delegacji pracowniczych. Jest to miejsce, które gwarantuje spokój i ciszę z dala od zgiełku i dużych skupisk ludzkich przy jednoczesnej możliwości skorzystania z wielu atrakcji znajdujących się w okolicach naszej bazy. 
Od 4 maja 2020 r. otwieramy dla Państwa możliwość wynajęcia pokoi dwuosobowych z zapewnieniem wszystkich procedur gwarantujących Państwa bezpieczeństwo.


Zapraszamy do Doliny Wisłoka z górującym Rezerwatem Przyrody Herby i Górą Chełm.
Zapraszamy na kajaki, rowery, wycieczki piesze, nordic walking, 
Zapraszamy delegacje pracownicze i szkoleniowe,  
Zapraszamy w tygodniu i na weekend 





Jeżeli chcecie Państwo skorzystać z oferty bazy noclegowej Gminnego Ośrodka Sportu i Rekreacji we Frysztaku, prosimy o kontakt:
Rezerwacje:
GOSiR Frysztak: tel. 17 2777 111
Recepcja noclegi: kom 516-625-582
Informacje na temat procedur:
 Dyrektor GOSiR Frysztak Marek Armata: 503-300-552 
e-mail: marek.armata@gosir.frysztak.pl


Oferta w gminie Frysztak na stronach internetowych: 
www.gosir.frysztak.pl - kliknij tu  
www.noclegi.frysztak.pl - kliknij tu  
Fanpage na FB (noclegi) - kliknij tu  
Fanpage na FB (GOSiR) - kliknij tu
Fanpage na FB (szlak Kamienne Herby) - kliknij tu 
Fanpage na FB (Zespół Schronu Kolejowego) - kliknij tu  
Fanpage na FB Fundacja Młodych Talentów "Morgan"- kliknij tu 
Fanpage na FB Spółka "Dolina Wisłoka" - kliknij tu 
Fanpage na FB KS restauracja i hotel Pod Herbami - kliknij tu   
Serdecznie zapraszamy wszystkich, którzy cenią sobie aktywny sposób spędzania czasu oraz chcą odwiedzić region, w którym pasja zaraża optymizmem. 




PROCEDURY BEZPIECZEŃSTWA COViD - 19
OBOWIĄZUJĄCE
W BAZIE NOCLEGOWEJ 
GMINNEGO OŚRODKA SPORTU I REKREACJI WE FRYSZTAKU

* Przed wejściem do bazy noclegowej i w recepcji zostanie zamieszczona informacja o maksymalnej liczbie klientów  mogących jednocześnie przebywać  w danej części obiektu.
-----------
* Zostaną zamieszczone dozowniki z płynem do dezynfekcji rąk dostępne dla gości, a w szczególności przy wejściach na teren obiektu, w obszarze recepcji, przy wejściu do punktów gastronomicznych oraz przy wyjściu z toalet.
-----------
* Wprowadzona zostanie zapewnienie możliwości zakupu maseczek ochronnych w recepcji.
-----------
* W pomieszczeniach sanitarnohigienicznych zawieszone zostaną instrukcje dot. mycia rąk, zdejmowania i zakładania rękawiczek, zdejmowania i zakładania maseczki, a  przy dozownikach z płynem do dezynfekcji – instrukcji prawidłowej dezynfekcji rąk.
-----------
* GOSiR Frysztak zapewnieni sprzęt i środki oraz będzie monitorował codzienne prace porządkowe,
ze szczególnym uwzględnieniem dezynfekowania powierzchni dotykowych - poręczy, klamek, włączników światła, uchwytów, poręczy krzeseł i powierzchni płaskich, w tym blatów w pomieszczeniach pracy i w pomieszczeniach do spożywania posiłków będzie przestrzegany wymagany dystans między personelem a gośćmi (minimum 2 metry).
-----------
* Zostanie wprowadzone ograniczenie do minimum czasu przebywania gościa przy recepcji.
-----------
* Zostanie wprowadzona kontrola maksymalnej liczby gości  w obiekcie na podstawie liczby dostępnych pokoi liczone jako liczba pokoi razy dwie osoby.
-----------
* Zostaną wyłączone z użytkowania pomieszczenia takie jak: wspólne sale telewizyjne, pokoje/sale zabaw dla dzieci, baseny, sauny, dyskoteki oraz inne, w których mogą tworzyć się skupiska ludzi, do czasu wejścia w kolejną fazę odmrażania. 
* Umożliwione będzie korzystanie z w/w przestrzeni w sytuacji wynajęcia na wyłączność przez gości hotelu wspólnie zakwaterowanych.
* Możliwość użytkowania sal konferencyjnych na zasadach opisanych aktualnymi przepisami prawa (zachowanie dystansu społecznego wynoszącego minimum 2 m odległości osoby od osoby.
-----------
* Wprowadzony zostanie bezwzględny zakaz przebywania w bazie noclegowej osób tam nie zakwaterowanych.
-----------
* Wprowadzone zostanie bieżące dezynfekowanie, nie rzadziej niż co godzinę, ogólnych toalet, wind, blatu recepcyjnego (po każdym gościu), klamek, poręczy, uchwytów, telefonów, klawiatury komputerów, urządzeń w pomieszczeniach socjalnych oraz innych, często dotykanych powierzchni.
-----------
* Zostanie wprowadzone precyzyjne dozowanie profesjonalnych środków myjących.
-----------
Zostanie wprowadzone ograniczenie rutynowego sprzątania pokoi, które będzie się odbywać jedynie na życzenie klienta.
-----------
* Po każdym kliencie zlecone będzie rutynowe sprzątniecie pokoju i dezynfekcja wszystkich powierzchni dotykowych (w tym oparcia krzeseł), sprzętu (np. piloty) i łazienki oraz gruntowne wywietrzenie pomieszczenia. 
-----------
* Pokój będzie ponownie wynajmowaniu po zakończeniu dezynfekcji w okresie zgodnym z instrukcją środków używanych do dezynfekcji. 
-----------
* Personel sprzątający będzie wyposażony i będzie przestrzegał używania jednorazowej maseczki, rękawiczek, a w razie potrzeby jednorazowego fartucha z długim rękawem. 
-----------
* Pościel i ręczniki będą prane w temp. min 60º C z dodatkiem detergentu. Prane i dostarczane w reżimie sanitarnym.
-----------
* W miarę możliwości będzie prowadzone systematyczne wietrzenie wszystkich pomieszczeń bazy noclegowej powierzchni wspólnych, w wyznaczonych zakresach czasowych.
-----------
* Żywienie  będzie mogło się odbywać tylko i wyłącznie na wynos.
-----------
* Prowadzona będzie dezynfekcja sprzętów udostępnianych gościom (np. rower, kajak itp.) po każdym użyciu.
-----------
UWAGA:
W związku z zagrożeniem COVID – 19 obiekt ma prawo do zawieszenia lub ograniczenia usług, które mogłyby zwiększyć zagrożenie gości oraz personelu obiektu 
Będzie wyznaczone i przygotowane (m.in. wyposażonego w środki ochrony indywidualnej i płyn dezynfekujący) pokój, w którym będzie można czasowo odizolować osobę w przypadku stwierdzenia objawów chorobowych.
Zostanie przygotowany i umieszczony w widocznym miejscu spis potrzebnych numerów telefonów do stacji sanitarno-epidemiologicznej i służb medycznych.
Wszyscy goście będą informowani o procedurach bezpieczeństwa zastosowanych w związku z wirusem COVID-19 w naszym obiekcie. 

Zapraszamy
Dyrektor GOSiR Frysztak
Marek Armata

0 komentarze:

Prześlij komentarz

Komentarze mogą dodawać tylko osoby zalogowane. Zapraszamy do korzystania z kont: Google (poczta Gmail) lub loginów z OpenID, LiveJurnal, WordPress, TypePad i AIM